iPhone; maak de mooiste nachtfoto’s met Expose

Maak de mooiste nachtfoto's met je iPhone

Fotograferen kan je op allerlei manieren en er is dan ook allerlei fotoapparatuur verkrijgbaar. Als je echter uit gaat heb je natuurlijk geen zin om met een grote camera op stap te gaan, maar het is natuurlijk wel heel leuk om je belevenissen vast te leggen. Heb je een smartphone, dan kun je daar over het algemeen leuke foto’s mee maken. Echter zodra het donker wordt, worden ook de foto’s bagger en zijn ze niet meer om aan te zien. De ingebouwde flitser is niet opgewassen tegen het donker. Een probleem waar je ook nog eens flink van kan balen.

De Knog Expose smart

Doordat veel mensen tegen hetzelfde probleem aanliepen, moest er toch wel heel snel een oplossing gevonden worden. Knog kwam uiteindelijk met een waanzinnige oplossing en wel de Expose smart, een mini flitser die je heel eenvoudig op je iPhone kunt bevestigen. De Expose is voorzien van 9 LED lampen en heeft een lichtsterkte van 130 Lumen. Deze compacte flitser van maar 16 gram, geeft tot wel zes keer meer licht tijdens het fotograferen. Doordat je de Expose smart eenvoudig aan je sleutelhanger kunt bevestigen, loop je niet het risico dat je hem niet bij je hebt.

De Expose in samenwerking met je iPhone

De expose is eenvoudig te gebruiken. Voor gebruik dien je hem wel eerst op te laden met de daarvoor speciale ontwikkelde USB oplaadbare batterij. Als de flitser is opgeladen kun je de prachtigste foto’s maken, zonder dat deze stroom van je smartphone verbruikt.

Met één van de vier meegeleverde clips kun je de flitser aan je smartphone vast koppelen. Misschien vraag je je af waarom je vier bevestigingsclips hebt gekregen? Je kunt één flitser aan je iPhone bevestigen, maar ook vier flitsers, waardoor je de meest uiteenlopende creaties kunt ontwikkelen.

Maar hoe werkt de Expose smart nu precies? Deze externe flitser werkt via bluetooth. Via de bluetooth app kun je zelf de helderheid en de witbalans van de foto’s of video-opnames wijzigen. Je hebt hier geen groot technische inzicht voor nodig, het is echt voor iedereen heel simpel te bedienen. Al je creaties kun je ook via social media delen met al je vrienden. Zo gaan de leukste en grappigste filmpjes en foto’s de wereld rond.

Moderne toevoeging voor je iPhone

De Expose smart is leverbaar in zwart en wit, zodat hij bij iedere kleur smartphone past en tot zijn recht komt. De neutrale kleuren maken je smartphone nog mooier. De flitser is strak en modern van vorm, maar heeft toch een bepaalde manier van elegantie. De Expose werkt op alle iPhone modellen 4, 5 en 6. Over de aanschafkosten hoef je niet in te zitten, je kunt de Expose smart kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wat moet je verder nog weten

Foto’s maken met je smartphone is vooral leuk als je deze wilt delen via social media. Er gaat echter niets boven foto’s die gemaakt zijn met een officiële camera. Je bent dan verzekerd van een betere kwaliteit foto’s, dat zegt echter niet dat je met je smartphone geen leuke foto’s kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2015 Viawia.nl - Alle rechten voorbehouden.